Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Villa Gilissen | Optoppen villa | Geleen

Door een verandering in de gezinssituatie biedt dit woonhuis niet meer genoeg ruimte en heeft de eigenaar de wens om de inhoud snel en efficiënt te vergroten.

Aan de rand van Geleen staat op de hoek van een nieuwbouwwijk een modern woonhuis van twee bouwlagen. De eigenaar van dit woonhuis kwam bij ons met de vraag om een ontwerp te maken voor een geheel nieuwe tweede verdieping, boven op de bestaande woning. Deze “optopping” moet voldoende ruimte bieden aan hun gezinsuitbreiding, maar ook zodanig worden vormgegeven dat het één geheel vormt met het bestaande volume.

Gekeken naar de omgeving, de afmetingen en verhoudingen van het bestaande woonhuis, zijn er een tweetal concepten uitgewerkt.

Villa Gilissen
Video afspelen
Villa Gilissen