Sierafor | Nieuwbouw bedrijfsgebouw | Rijnsburg

Sierafor heeft ruim 30 jaar ervaring in het leveren van verse snijbloemen en planten aan supermarkten door heel Europa. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers binnen het supermarktkanaal.

Het bedrijf moest voor woningbouw ruimte maken en worden verplaatst naar het terrein van de bloemenveiling Flora Holland BV in Rijnsburg.

Voor het nieuwe bedrijfsgebouw is een ontwerp gemaakt waarin architectuur, de interne logistiek van het productieproces en de bouwkosten optimaal met elkaar zijn geïntegreerd.

De visie van Sierafor vormt de basis voor het ontwerp. Deze visie, samengevat in de vier speerpunten van het bedrijf; betrouwbaarheid, continuïteit, klantgerichtheid en innovatie is in het ontwerp vormgegeven door middel van verticale elementen. De seizoenen kunnen afwisselend op één van de elementen worden geprojecteerd. Hierdoor komt de dynamiek van het bedrijf in al haar facetten extra tot uiting, met als resultaat een functioneel gebouw met een eigen identiteit binnen het Flora Holland terrein.

Sierafor Rijnsburg
Video afspelen over Sierafor Rijnsburg
Sierafor Rijnsburg